TechSeed

AI Engineer / Lead på TechSeed

Job description

På TechSeed är vi övertygade om att det är tekniken som kommer göra världen till en bättre plats. Vi ser ett stort behov i vårt samhälle att kombinera affärsförståelse, digitalt ledarskap samt innovativa arbetssätt och lösningar med framtidens tekniker i uppkopplade ekosystem. Vi tror på en hållbar framtid med säkra lösningar genom exempelvis IoT-lösningar, digitala tvillingar, AI och cybersäkerhet. Det här är vårt WHY och det fyller oss med energi varje dag. Det här är vår arena.

TechSeed är ett medarbetarägt bolag som erbjuder konsulttjänster och har ett kompetensdjup inom flera domäner. Vi är på en kraftig tillväxtresa och söker nu Business Intelligence Developers som även kommer få en stor grad av inflytande och insyn i hur vi växer framåt och tar ett helhetsgrepp om uppkopplade ekosystem och lösningar. Vi söker dig som trivs i konsultrollen och samtidigt vill bidra till att skapa vägen framåt för TechSeed – Tillsammans.

Som AI Engineer / Lead på TechSeed kommer du att arbeta som konsult i samarbete med våra kunder samt arbeta internt för att driva vårt AI-arbete framåt. Som en del av TechSeed Data Insights kommer du att bidra till att företag kan fatta välgrundade beslut genom att dra nytta av insikter från AI, ML, IoT och traditionell Business Intelligence. Hos Data Insights hittar du engagerade och kunniga kollegor med kompetens inom data strategi, arkitektur, data engineering, AI/ML och rapportering. Som delägare och anställd kommer du vara med i utvecklingen av våra erbjudanden, få möjlighet att påverka de områden som du drivs av och samtidigt få tryggheten av ett team med gemensamt mål och gemensamma intressen.

Vår grund ligger i att vi delar med oss av vår passion för teknik och värdet vi skapar. Det handlar bland annat om kunskapsutbyte och att dela idéer, bidra med god stämning såväl som att skapa värde genom vårt delägarskap. Vi erbjuder dig:

  • Inflytande i hur vi bygger TechSeed tillsammans
  • En öppen kultur där vi värdesätter olikheter, insikter och innovationer
  • Direkt värde från våra finansiella resultat genom bonus och delägarskap
  • Möjligheten att växa in i olika tekniska områden / ansvarsområden utifrån dina önskemål
  • Flexibelt arbete hemifrån, beroende på uppdragets behov.

Vem söker vi?

Vi söker efter dig som vill hjälpa våra kunder hitta nya innovativa sätt att nyttja AI-teknik och har en förmåga att förenkla det komplexa. Du är analytisk, har ett inre driv och genuint intresse för att den tekniska utvecklingen inom AI och intelligent automation.

I rollen som konsult kan uppdragen variera beroende på vilka erfarenheter du har med dig och vilka ambitioner du har för framtiden, men våra grundkrav för rollen är att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet som Data Engineer, Data Scientist eller Software Development, samt minst 2 års erfarenhet av implementationer av AI/ML och goda kunskaper i exempelvis Python-

Det är även meriterande om du besitter kunskap inom:

  • Verktyg inom intelligent automation t.ex. Power Automate, UiPath, Blueprism
  • API och integrationer
  • Projektledning
  • Microsoft Azure

Eftersom vi arbetar med flera typer av kunder med olika behov krävs det för rollen att vara obehindrad i både svenska och engelska, tal och skrift. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba på ett start/scale-up samt har tidigare konsulterfarenhet.

Om TechSeed

Vi är ett medarbetarägt konsultbolag i ScaleUp-fasen med visionen att skapa värde med uppkopplade lösningar. Vi tror på kombinationen av nära samarbeten, framtidens tekniker och att gemensamt arbeta för att skapa ett bolag vi verkligen trivs på. Genom att erbjuda delägarskap till våra anställda ger vi möjligheten till insyn och påverkan, samtidigt som det gynnar samarbeten och att prioritera vad som är bäst för gruppen. Detta speglas både i vår kultur och våra erbjudanden, där vi kombinerar vårt stora tekniska intresse med ett kundanpassat förhållningssätt samtidigt som vi har många sociala aktiviteter och en härlig gemenskap på kontoret. Vår arena är uppkopplade ekosystem, där tekniker som IoT och Intelligent Edge används för att skapa uppkopplade tjänster och system inom ekosystem som Smart Cities, Smart Factories, Smart Companies och Smart Buildings.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs