HAYS

DATA ENGINEER

Job description

Wilrijk | Bedrijfswagen | Thuiswerk en glijdende uren | Logistieke sector | Internationaal bedrijf | 1090423

Jouw nieuwe functie
Als Data Engineer ben je verantwoordelijk voor het koppelen, organiseren en ordenen van data met als doel bepaalde processen binnen het bedrijf te kunnen optimaliseren. Je neemt het reporting systeem volledig zelf in handen en je controleert dit. Om dit te kunnen waarmaken, zal je regelmatig samenzitten met de business en data analisten en deze zaken klaarzetten in Power BI. Meer specifiek bouw je mee aan een modern datarapportage platform bovenop de eigen databases. Hiervoor is het belangrijk dat je goed kan werken met het Azure systeem. Verder ben je in staat om dimensionale modelleringsvaardigheden om te zetten naar een data warehouse model.

Jouw profiel
Voor onze klant is Hays op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die reeds ervaring opbouwde met verschillende IT programma’s. Je beschikt over Databricks- en Azure Data Factory-vaardigheden. Verder heb je kennis van CDC voor databasereplicatie naar het datameer. Daarnaast kan je werken met MySQL en MS SQL om verschillende gegevens te transformeren en modelleren. Tot slot heb je een goede kennis van PowerBI. Naast het feit dat je over deze kennis dient te beschikken, is er zeker ruimte voor je eigen ideeën. Tot slot heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denk je steeds out of the box.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques en een bedrijfswagen. Daarbovenop heb je de mogelijkheid om van thuis te werken. Daarom krijg je ook een laptop, twee schermen, een headset en docking stations. Tot slot kan je genieten van een uurrooster met glijdende uren.

Over de organisatie
Onze klant is een internationaal IT bedrijf actief in de logistieke sector. Ze hebben meer dan 40 jaar ervaring en zijn actief in meer dan 20 landen.

Solliciteer direct op deze vacature:
Ben jij de Data Engineer die wij zoeken? Stuur dan snel jouw cv door naar Kristien Vansteenkiste of solliciteer online. #1090423


4000 bruto + extralegale voordelen o.a. bedrijfswagen

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.