Search X Recruitment

Azure Data Engineer

Job description

Van de precisie van financiële data tot de innovatie van digitale transacties, geld beweegt de wereld. Ben jij de ervaren Azure Data Engineer die complexe gegevens kan omzetten in waardevolle inzichten? Dan hebben wij een uitdagende en impactvolle positie voor jou!

En dat is nog maar het begin!

Geld stelt je in staat om niet alleen je basisbehoeften te vervullen, maar ook je dromen na te jagen. Denk aan reizen naar exotische bestemmingen of investeren in je eigen groei en ontwikkeling. Maar wie zorgt ervoor dat jouw financiële middelen veilig en goed beheerd worden? Precies, de bank is meer dan alleen een plek om je saldo te controleren of een hypotheek af te sluiten. Zie het als jouw partner in financieel succes. En het beste nieuws? Ze zijn op zoek naar experts zoals jij om de toekomst van financiën vorm te geven.

Wat kan ik hier doen?

Je speelt een cruciale rol in het migratieproces van SAS naar Azure. We zoeken niet alleen een dataspecialist die zich comfortabel voelt binnen Azure, maar ook een uitstekende communicator die zijn of haar collega's kan begeleiden en coachen gedurende dit hele proces.

Daarnaast ontwerp en beheer je complexe pipelines, schrijf je hoogwaardige code en automatiseer je tests. Je zorgt ervoor dat alle data veilig en soepel stroomt. Met ServiceNow houd je veranderingen bij, beheer je toegangsrechten en garandeer je de veiligheid. Met geavanceerde monitoringtools reageer je direct op incidenten om ervoor te zorgen dat alle systemen altijd operationeel zijn.

Klinkt als een functie voor mij! Wat moet ik kunnen?

Je hebt minimaal een hbo-werk- en denkniveau en enige ervaring als Ops Engineer. Je bent vertrouwd met de wereld van Azure en hebt ervaring met Powershell en Bicep. ServiceNow is voor jou bekend terrein. Daarnaast ben je gecertificeerd in Microsoft Azure en ITIL. Je hebt een scherp oog voor kansen en ervaring binnen grote organisaties. Klantgerichtheid en innovatieve oplossingen zijn jouw sterke punten. Bovendien beheers je zowel Nederlands als Engels foutloos.

Dit kan ik! Mijn portemonnee vraagt wat die gaat verdienen?

Geld groeit niet aan bomen, maar het kan wel groeien op je spaarrekening! Je kunt rekenen op een jaarsalaris tussen €56.000 - en €92.000,- op basis van 36 uur afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast zijn er flexibele arbeidsvoorwaarden, zoals de keuze wanneer je je 13e maand en vakantietoeslag ontvangt en een persoonlijk budget van 5,9% van je jaarsalaris. Je krijgt uitstekende pensioenopbouw op basis van middelloon met voorwaardelijke indexatie geboden, waarbij de eigen bijdrage slechts 6,83% bedraagt. Bovendien worden de OV-reiskosten voor woon-werkverkeer volledig vergoed, of er is een vergoeding van €0,23 per kilometer bij gebruik van eigen vervoer. Voor wie liever eerste klas reist, is dat mogelijk met een eigen bijdrage van slechts €25 per maand. Daarnaast ontvangt elke medewerker een maandelijkse internetvergoeding van €50 netto. Er zijn tal van mogelijkheden voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en trainingen.

De werkweek is in principe 36 uur, maar 32 uur werken is ook een optie. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Solliciteer nu en we spreken je snel.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Digital Waffle
September 18, 2024

Data Engineer (Azure Data Factory)

Benchmark Recruitment
September 18, 2024

Data Engineer (Azure Databricks)

Search X Recruitment
September 18, 2024

Azure Data Engineer